حکیم مهر - خبرهایی از دامپزشکی ایلام، خراسان جنوبی و قاین
برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان اداره کل دامپزشکی استان ایلام
دوره آموزشی اصول و روش های کنترل بهداشتی شیر در محل مرکز آموزش شهدای میمک سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، به مدت 12 ساعت در دو روز برای 12 نفر از کارشناسان شاغل در حوزه نظارت ستاد اداره کل و شبکه های دامپزشکی در حال برگزاری است.
------------------------------------------------
سازماندهی 45 اکیپ ثابت و سیار جهت نظارت بر دام های قربانی در خراسان جنوبی
به منظور جلوگیری از اشاعه بیماری های قابل انتقال از دام به انسان و اهمیت سلامت مصرف کنندگان و حفظ بهداشت عمومی جامعه، در روز عید سعید قربان تعداد 45 اکیپ بهداشتی دامپزشکی لاشه دام های قربانی را در سطح استان بازرسی بهداشتی خواهند نمود.
دکتر محمد رضائی با اعلام این خبر افزود: نیروهای فنی دامپزشکی در قالب 25 اکیپ ثابت و 20 اکیپ سیار سازماندهی شدهاند که وظیفه نظارت بهداشتی دام های قربانی را در سطح استان بر عهده خواهند داشت.
وی گفت: با هماهنگی که با شهرداری های سراسر استان صورت گرفته کلیه کشتارگاه های دام در روز عید قربان از ساعت 7 صبح تا ساعت 14 آماده سرویس دهی رایگان به شهروندان خواهند بود.
مدبر کل دامپزشکی از حضور تعداد 7 نفر ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه های سطح استان خبر داد و افزود: این ناظرین نظارت شرعی بر ذبح دام های قربانی را انجام خواهند داد.
دکتر رضائی از شهروندان و خیرینی که قصد انجام سنت حسنه قربانی را دارند خواست جهت بهره مندی از خدمات بهداشتی و شرعی دامپزشکی به کشتارگاه ها مراجعه نمایند و یا با تماس تلفنی با شبکه های دامپزشکی در شهرستان ها از خدمات بهداشتی اکیپ های سیار دامپزشکی بهره مند شوند.
------------------------------------------------
تجهیز 6 اکیپ نظارت بهداشتی دامپزشکی قاین در عید قربان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قاین از تجهیز 6 اکیپ ثابت و سیار جهت نظارت بهداشتی بر لاشه دام های قربانی خبر داد.
دکتر حسینی تصریح کرد: جهت نظارت هر چه بهتر بهداشتی بر لاشه دام های قربانی در روز عید تعداد 4 اکیپ سیار و تعداد 2 اکیپ ثابت در سطح شهرستان فعالیت دارند. وی افزود: اکیپ های ثابت در کشتارگاه ها و شبکه دامپزشکی قاین مستقر بوده و اکیپ های سیار آماده خدمترسانی بهداشتی در منازل خیرین می باشند.
وی در ادامه از همه شهروندان و خیرین خواست به جهت حفظ سلامت خود و خانواده و همچنین حفظ محیط زیست دام قربانی خود را در کشتارگاه دام ذبح نمایند.