مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: ارتقاء شاخصهای بهداشتی محصولات تولیدی کشتارگاههای دام و طیور یکی از برنامههای اصلی سال جاری اداره کل دامپزشکی استان و مدیران کشتارگاهاست
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، اولین جلسه تبیین سیاستهای بهداشتی درکشتارگاههای دام و طیور با تاکید بر ارائه محصول نهایی مطابق با استانداردهای مربوطه جهت اجرا در سال 97، با حضور اعضای انجمنهای صنفی کشتارگاههای دام و طیور، مدیران ستادی و مسئولین ادارات شهرستانهای استان تهران در روز چهارشنبه 22/01/97در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
در ابتدای جلسه «دکتر برائی نژاد» مدیر کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و تحقق شعار سال "حمایت از کالای ایرانی" با اشاره به اهمیت ارتقاء شاخصهای بهداشتی محصولات تولیدی کشتارگاههای دام و طیور استان تهران در سال 97 گفت: اجرای طرح ارتقاء سطح بهداشتی وساختاری کشتارگاههای دام وطیور از سال 95 شروع و امید است در سال جاری استاندارد سازی و رفع نواقص ساختاری کشتارگاهها به منظور تولید محصول نهایی سالم و بهداشتی بصورت کامل محقق گردد.