«دکتر محمد رشتیباف» افزود: طی سالهای قبل تمام دغدغه ما این بود که اصلاحات ساختاری در کشتارگاههای طیور رخ دهد و خوشبختانه این موضوع به ثمر نشست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، وی گفت: در پی تغییرات ایجاد شده، حال نیاز به نگاه بهداشتی مدیران این کشتارگاهها و پرسنل آنها در زمینه مسایل بهداشتی این واحدها داریم و اگر رعایت شوند محصول آنها به سمت سلامت بیشتر پیش میرود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تاکید کرد: دادستانی به شدت از اجرای ماده 19 حمایت میکند و لازم است ناظرین بهداشتی ما با اتکای این پشتوانه برخورد لازم را با تخلفات داشته باشند.
در ادامه این جلسه رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: در وهله اول به عنوان دامپزشک باید وظیفه خود را صحیح انجام دهیم و ذکر این نکته هم ضروری است که بعضا با مقاومتهایی دراین راه روبرو میشویم.
وی خاطر نشان کرد: شما باید مدیر را با خود همراه کنید و نه اینکه مدیر شما را با خود همراه کند و در مواردی که مدیران کشتارگاهها با سیاستهای بهداشتی همراهی نمیکنند، اعلام کنید.
«دکتر غلامحسین صاحبی» گفت: به دنبال ساز و کارهایی هستیم تا محصولی پاک و سالم را به مصرف کننده برسانیم و برای این مورد لازم است مدیران کشتارگاهها را با توجیهات و دلایل فنی و بهداشتی با خود همراه کنید تا با این سیاست برند و نشان آن مجوعه را نیز ارتقا دهید.
وی گفت: طوری مدیریت کنید که زیر سوال نباشید و همواره رو به جلو گام بردارید.