مدیرکل دامپزشکی استان کردستان با اشاره به عرضه فرآوردههای خام دامی در یک هزار و 100 مرکز عرضه در سطح استان، گفت: نظارت روی فعالیت این مراکز توسط گشتهای مشترک و غیرمشترک در دو شیفت صبح و عصر انجام میشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر مجتبی ورمقانی» شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان که در سالن شهدای دولت استانداری در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: یکهزار و 100 مرکز عرضه فراوردهای خام دامی در سطح استان فعال است و این مراکز به صورت مستمر در قالب گشتهای مشترک و غیرمشترک بازدید و نظارت میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان خاطرنشان کرد: این نظارتها به صورت دو شیفت صبح و عصر در حالی از این تعداد مرکز عرضه با این میزان فراوانی انجام میشود که دامپزشکی استان با محدودیت جدی به لحاظ نیرو مواجه است.
ورمقانی با تاکید بر اینکه در هیچ مرکز عرضه در سطح سنندج هیچ نوع گوشتی که مهر دام پزشکی نخورده باشد نداریم، گفت: تمام فراوردهای خام دامی که در این مراکز عرضه میشوند دارای مهر است.
وی در ادامه به اجرای طرح درجه بندی گوشت قرمز با هدف حمایت از حقوق مصرفکنندگان خبر داد و اظهار داشت: این طرح برای کنترل قیمت گوشت قرمز و جلوگیری از سوءاستفاده برخی سودجویان و دلالان اجرا شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان به نحوه تشخیص درجه گوشت عرضه شده در بازار نیز گریزی زد و افزود: مردم میتوانند به راحتی گوشت درجه یک را با برچسب سفید رنگ و گوشت درجه دو را با برچسب زرد که روی لاشه قرار دارد از هم تفکیک کنند.