دو واحد تهیه غذای بیرون بر در شهرستان دزفول پلمپ شدند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول با اعلام این خبر افزود: دو واحد بیرون بر بدلیل نامناسب بودن گوشت های مورد استفاده با دستور مقام قضایی پلمپ شدند.
«دکتر محسن ورجاوند» اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی از کلیه رستوران ها، کبابی ها و آشپزخانه های بیرون بر به صورت ادواری بازدید به عمل می آورند و در صورت غیر بهداشتی بودن محل کار و عدم استفاده از فرآورده های خام دامی بهداشتی و با کیفیت، نسبت به برخورد قاطع با آنها اقدام خواهد شد.
دکتر ورجاوند در پایان بیان کرد: کلیه واحدهای صنفی مذکور می بایست اقلام مصرفی خود را از اماکن مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و قبل از پخت از سلامت آنها اطمینان حاصل نمایند؛ همچنین از انجماد غیر اصولی گوشت های تازه خودداری گردد.
شهرستان دزفول دارای 125 واحد رستوران، تالار، کبابی، آشپزخانه و بیرون بر فعال می باشد.