کد خبر: ۴۲۲۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر


اوایل امسال، «ویتالی موتکو» معاون نخست‌وزیر روسیه با فعال حقوق حیوانات ملاقات کرد تا درباره نگرانی‌هایش از سگ‌های خیابانی که قبل از بازی‌های جام‌جهانی کشته می‌شوند صحبت کند. موتکو قول داد به این جنایت‌ها پایان دهد و دستور داده تا پناهگاه‌هایی برای حیوانات ولگرد ساخته شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از شهروند، اما فعالان حقوق حیوانات ادعا می‌کنند که کشتار سگ‌ها ادامه خواهد داشت و وعده‌های موتکو بی‌معنی است چون دولت‌های محلی مجبور نیستند از پیشنهادها در سطح فدرال پیروی کنند.

در یازده شهر میزبان بازی‌های جام‌جهانی روسیه نزدیک به ٢‌میلیون سگ ولگرد وجود دارد. بر اساس تخمین‌ها، دولت‌های محلی حدود ١١٩‌میلیون یورو برای گرفتن، قفس کردن، استرلیزه کردن و عقیم کردن حیوانات در سال جاری خرج کرده‌اند. اما این فعالان هشدار می‌دهند مسئولانی که نگران چهره شهر هستند در هفته‌های آینده سعی می‌کنند قبل از ورود بازیکنان و طرفداران‌ آنها با استفاده از روش‌های درست یا نادرست سگ‌های ولگرد را جمع‌آوری کنند.

درحالی‌که شرکت‌های خصوصی با داشتن قراردادهای سالانه تعداد سگ‌های ولگرد را تعدیل می‌کنند، شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند تعداد این مناقصه‌ها بیشتر شده است. دیمیتریوا کسی است که‌ سال گذشته دادخواست آنلاینی را تنظیم کرده تا از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه درخواست کند قبل از جام‌جهانی این قراردادها را کنسل کنند.

این دادخواست توانست دو ‌میلیون امضا جمع کند اما هیچ پاسخی از پوتین دریافت نکرده است. پوتین به این معروف است که خودش چندین سگ دارد و اغلب درباره علاقه‌اش به حیوانات صحبت می‌کند.

با وجود این‌که قوانین شهرهای مختلف درباره حیوانات خیابانی متفاوت است، این قراردادها می‌توانند بسیار سودآور باشند. مثلا در شهر میزبان یکاترینبرگ ٣٨٠ هزار یورو برای گرفتن ٤٦٥٠ سگ ولگرد (تقریباً هر قلاده سگ: 600 هزار تومان) پرداخت شده است. بعضی از شهروندان روسی هم ملک‌های‌شان را در اینترنت تبلیغ می‌کنند تا سگ‌ها را به آن‌جا بیاورند. آنها با این کار قصد دارند به شرکت‌هایی که در این مناقصه‌ها برنده شده‌اند ضربه بزنند.


 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
France
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
0
0
اینجا تو جلسه ی فرمانداذی , شهرداری زیر بار نمیرفت که بابت عقیم سازی پول بده میگفت باید مجانی اداره ی دامپزشکی انجام بده!! در صورتی که اداره برای هر حراحی ۸۰ ۹۰ تومان هزینه میخواست که آن هم به بخش خصوصی داده میشد که این کار را انجام بدهند. با مقاومت ما چند وقت خبری نشد بعد فهمیدیم چند نا از حامیان حیوانات با کمک دانشجوهای دامپزشکی مجانی تمام کارها را دارند انجام میدهند. اما نکته ی جالبش این بود که فهمیدم آن مسوولان نیمه محترم شهرداری بودجه ی حدود ۱۵۰میلیونی بابت این داستان رد کرده بودند و پول هم واریز شده بود.
همکاران دامپزشک بابت این کارها همه جا پول اختصاص میدهند. ببینید این پول نهایت تو جیب دامپزشکان میره یا به واسطه ی حامی نما ها به جیب شهرداری چی ها!!!
نظر شما
ادامه