حکیم مهر - انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اولین کنگره ملی پروبیوتیک و پرهبیوتیک ایران را در اردیبهشت ماه 1390 برگزار می نماید .
شایان ذکر است که موضوع اصلی کنگره از صنعت تا بالین بوده و محورهای اصلی به شرح ذیل و به نحوی جامع تعریف شده تا همه ابعاد موضوع را در برگیرد.
محورهای اصلی عبارتند از :
میکروب شناسی (ویژگی های ماهیت شناختی، ساخت کاری، زیست شیمی و بوم شناختی گونه ها)
تغذیه- بالینی (ایمنی شناسی پروبیوتیک ها، سازوکار سلامت بخشی آن ها در بدن و قابلیت زیستی پس از ورود به بدن تا رسیدن به منطقه هدف)
زیست فناوری (بهینه سازی و اصلاح ژنتیکی پروبیوتیک ها جهت زنده مانی و عمل در بدن و بافراورده؛ سازوکار تولید و بهینه سازی کشت های آغازگر در فرآورده های غذایی گوناگون)
فن آوری غذایی بهینه سازی فرایند تولید و فرمول بندی مطلوب موادغذایی جهت حصول بهترین نتیجه سلامت بخش (قابلیت زیستی پروبیوتیکها در فراورده تا لحظه مصرف و قابلیت حفاظت فراورده از آنها پس از ورود به بدن، بررسی ارگانولپتیک ها، ابعاد اقتصادی، اجتماعی فرهنگی مصرف، پذیرش و سهولت مصرف، بررسی های زیست – محیطی)
مهندسی غذایی( مرتبط با مدیسازی فرآورده پروبیوتیک مانند روند رشد و بقای پروبیوتیک ها، روند شکل گیری بافت و طعم فرآورده ها در همبستگی با روند رشد پروبیوتیک ها، شبیه سازی سرعت رشد و روند بقای پروبیوتیک ها طی رسیدن و نگهداری فراورده ها)
جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه و یا با شماره تلفن زیر تماس حاصل نمایید.
نشانی: شهرک قدس، بلوار شهید فرحزادی ، خیابان ارغوان غربی ، پلاک 46، کد پستی 1981619574 ، صندوق پستی 4741 - 19395
تلفن :5- 02122357483
نمابر : 02122360660