کد خبر: ۴۲۳۸۸

مجله «بهداشت مواد غذایی» دانشگاه آزاد تبریز بالاترین رتبه در بین مجلات علمی پژوهشی وزارتین را به خود اختصاص داد

 

مجله علمی پژوهشی «بهداشت مواد غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در رتبه‌بندی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال 96 بالاترین رتبه در مجلات علمی پژوهشی وزارتین را به خود اختصاص داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخص‌های مهمی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاه‌های اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی می‌کند.»

دکتر حسن رسولی سقای افزود: «مجله علمی پژوهشی بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مدیر مسئولی دکتر افشین جوادی با کسب امتیاز  80A و افزایش 12 امتیاز نسبت به سال گذشته توانست بالاترین رتبه در بین مجلات علمی پژوهشی وزارتین و دومین رتبه در زمینه صنایع غذایی در بین مجلات کل کشور و سومین رتبه در زمینه مجلات فارسی زبان دامپزشکی کل کشور را به خود اختصاص دهد.»

رسولی با توجه به تاریخچه انتشار این نشریه، گفت: «مجوز انتشار مجله بهداشت مواد غذایی در شصت و هفتمین کمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 89 صادر شد و اولین شماره از مجله در بهار 1390 منتشر ‌شد و در سال 91 رتبه علمی‌ پژوهشی را از دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری کسب کرد.»

وی افزود: «مجله بهداشت مواد غذایی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر می‌کند. علاقه‌مندان می توانند مقالات خود را در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی از طریق وب‌سایت مجله به آدرس الکترونیکی http://jfh.iaut.ac.ir/ ارسال کنند. مقاله بعد از تأیید در جلسه هیأت تحریریه مجله، از سوی سه داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری منتشر می شود.»

 
 
نظر شما
ادامه