«دکتر سید محمد حسینی» اعلام کرد: با دو فردی که در شهرستان سوادکوه شمالی با عرضه گوشت فاسد سلامت شهروندان را تهدید می کردند برخورد قانونی شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اداره دامپزشکی شهرستان سوادکوه، کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی این شهرستان دو فرد خاطی را که اقدام به نگهداری گوشت فاسد و مرغ تاریخ گذشته نموده بودند به مراجع قضایی معرفی کردند.
وی در ادامه اظهار داشت: دادگاه به استناد مواد قانونی، این دو فرد را هر کدام به تحمل 6 ماه حبس تعزیری محکوم و به انان ابلاغ نمود.
حسینی گفت: شرایط نگهداری مرغ تازه در دمای معمولی یخچال 72 ساعت و در صورت منجمد بودن، یکسال پس از تاریخ تولید می باشد که در این شرایط باید در دمای منفی 18 درجه سانتیگراد نگهداری شده تا دچار فساد نشود.
وی خاطر نشان ساخت، شهروندان در هنگام خرید گوشت مرغ به برچسب محصول توجه کنند که شرایط نگهداری مرغ بر روی این محصولات درج میباشد.