ماهی قرمزگوشت که به نام «سالمون» ایرانی فروخته می شود، همان قزل آلا است که به گفته یک مقام بهداشتی در استان فارس، رنگ گوشتش را قرمز کردهاند تا گرانتر فروخته شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم اظهار داشت: سالمون شبیه قزلآلا ولی گوشتش قرمز یا نارنجی پررنگ است که فروشندگان سودجو، رنگدانههای طبیعی و رنگهای مصنوعی (مضر برای سلامتی) را به خورد قزلآلا می دهند تا جای سالمون فروخته شود.
«مهدی پورداود» ادامه داد: سالمون فقط در نواحی آتلانتیک و در کشورهایی چون نروژ و دانمارک پرورش مییابد و چیزی با عنوان سالمون ایرانی یا سالمون خزر وجود ندارد.
معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: چند سالی است که نوعی ماهی به صورت فیله و... با نام سالمون ایرانی فروخته میشود که تقلبی است.
پورداود اضافه کرد: قیمت سالمون آتلانتیک بالاتر از یکصد هزار تومان در هر کیلوگرم و اکنون کمیاب شده است.
این مدرس دانشگاه بیان داشت: هموطنان توجه کنند که در بازار، سالمونهای وکیوم شده و با مارک و بستهبندیهای مخصوص کشورهای آتلانتیک یا نروژ و دانمارک اصالت دارند و در غیر این صورت تقلبی و به دلیل استفاده تولیدکنندگان از رنگدانههای مصنوعی برای سلامتی مضر هستند.