رئیس سازمان دامپزشکی کشور به لزوم ردیابی سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره اشاره کرد و گفت: هر کالا و فرآوردهی خام دامی که واجد مجوز و پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور باشد مبنا و اساس تشخیص اصالت بهداشتی فرآوردهی مصرفی در سفره عموم مصرف کنندگان تلقی میشود و این موضوع خود به ضرورت ارتقای سطح دانش و آگاهی همگانی در تشخیص محصول سالم از ناسالم از طریق فرایند آموزش وابسته خواهد بود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعیپور» در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: پروانه بهداشتی و بهرهبرداری که به تولیدکنندگان اعطا میشود این اطمینان خاطررا به مصرف کننده نهایی میدهد که محصول تولیدی با رعایت شرایط مناسب تولیدو منطبق با مجوزهای بهداشتی و استانداردهای لازم تولید شده است لکن همین موضوع خود گواه کیفیت محصولات عرضه شده و تلاش بی وقفهی سازمان دامپزشکی کشور در سراسر کشور جهت پایش مستمر فرآوردههای استحصال شده هم چنین عملیاتی کردن شعار دام سالم، غذای سالم، انسان سالم میباشد.
دکتر رفیعی پور با بیان اینکه امکان رهگیری استفاده از محصولات تراریخته در تولیدات صنعتی و کنترل آن وجود دارد، عنوان کرد: جهت کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور ایجاد زنجیرههایی که بتوانند اطلاعات خود را بمنظور افزایش بهرهوری و تولید محصول سالمتر در اختیار یکدیگر قرار دهند اجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین همایشها و نمایشگاههایی گفت: برگزاری نمایشگاههایی با این وسعت علاوه بر ارتقاء سطح دانش و آگاهی ذینفعان میتواند در افزایش بهرهوری و ارائه محصولات غذایی کیفی تر بسیار مطلوب باشد لذا میبایست در عرضه محصولاتی که به خوراک دام و طیور و آبزیان مرتبط میشود توجه اصلی بر آخرین دستاوردها، فناوریهای روز و دانش بومی متکی باشد.