
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی «دکتر کسری اسماعیل نیا» را به سمت سرپرست مدیریت تحقیق و تولید فرآورده های بیولوژیک باکتریایی و انگلی دام این موسسه منصوب کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، دکتر علی اسحاقی در حکمی دکتر کسری اسماعیل نیا را به عنوان سرپرست مدیریت تحقیق و تولید فرآورده های بیولوژیک باکتریایی و انگلی دام موسسه رازی منصوب کرد.
در بخشی از این حکم آمده است:
نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم تحقیق و تولید فرآورده های بیولوژیک به موجب این حکم به سمت "سرپرست مدیریت تحقیق و تولید فرآورده های بیولوژیک باکتریایی و انگلی دام موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی" منصوب می گردید.
تبریک به جناب دکتر اسماعیل نیا استاد دوست داشتنی انگل شانسی دامپزشکی
عرض تبریک به استاد توانمند وعزیزم که با راهنماییهای علمی خود در طول 4سال پایان نامه بنده مرا مدیون خود کردند
به نوبه خودم این انتصاب شایسته استاد عزیزم را خدمت ایشان تبریک عرض میکنم.
کلام شیرین کلاس درس ایشان ، برای همیشه به نیکی، در خاطرمان جاودان خواهد ماند.
سلام و عرض ادب و تبریک وتهنیت به محضر شریف استاد گرامی. وجدان کاری و دلسوزی این بزرگوار، مثال زدنی است. از درگاه احدیت رحمان برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارم.
از لطف همه دوستان و همکاران عزیزم سپاسگزارم. امیدوارم توفیق خدمت در این موقعیت هم برایم فراهم شود
|
جناب دکتر عزیز با تاخیر عرض تبریک فراوان