سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام توسط دامپزشکی در کشورهای مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها کنترل میشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر امید حاجمحمدی» پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS (جمهوریهای مشترکالمنافع مستقل شده از شوروی سابق) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظران بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل میشود.
وی با بیان اینکه دامها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آنها برای ورود به سالن کشتار تایید میشود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشهها بررسی شده و لاشههای بیمار حذف میشوند.
به گفته سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه، لاشههای سالم پس از کشتار به مدت 24 ساعت در پیشسرد و در دمای یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شده تا به PH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشهها صورت پذیرد.
حاج محمدی تصریح کرد: خروج از پیشسرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی است و نهایتا لاشهها قبل از بارگیری با برچسب لیبلگذاری و در لفافههای مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچالدار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری میشوند.