
سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام توسط دامپزشکی در کشورهای مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها کنترل میشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر امید حاجمحمدی» پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS (جمهوریهای مشترکالمنافع مستقل شده از شوروی سابق) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظران بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل میشود.
وی با بیان اینکه دامها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آنها برای ورود به سالن کشتار تایید میشود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشهها بررسی شده و لاشههای بیمار حذف میشوند.
به گفته سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه، لاشههای سالم پس از کشتار به مدت 24 ساعت در پیشسرد و در دمای یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شده تا به PH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشهها صورت پذیرد.
حاج محمدی تصریح کرد: خروج از پیشسرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی است و نهایتا لاشهها قبل از بارگیری با برچسب لیبلگذاری و در لفافههای مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچالدار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری میشوند.
قرار بود سایر رده ها را هم بفرستن پس چی شد؟
سایر رده ها مطالب رو به فارسی بلد نیستن اونوقت بفرستن خارج از کشور میتونن به انگلیسی حرف بزنن و بفهمونن!!!
حالا خوبه که تو ادارات کارها رو دوش سایر رده ها هست و اگه اونا نباشن کل کار میخوابه
اصلاً به نظر من کارگران کشتارگاهها رو بفرستند چون آنها از سایر رده ها بیشتر کار می کند و اتفاقاً برخلاف نظر یکی از نظر دهنگان ( به نام سایر رده) کار اصلی رو کارگران انجام می دهند .