حکیم مهر: سازمان دامپزشکی کشور به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال 98 برنامههای جدید بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاههای طیور با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ را اجرا میکند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان امروز با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولیدکنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال 98 با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه های طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.
۱- افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط 2 از 12 ماه به 15 ماه.
۲- درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ های کشتار و بستهبندی شده در کشتارگاه دارای خط 2
۳- اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاههای دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاهها به مدت 6 ماه؛
۴- اقدام دستگاه های اجرایی، سازمانهای متولی تنظیم بازار و مراکز بستهبندی مجزا و فروشگاه های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه های دارای خط 2
بر پایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامههای ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش های غیر دولتی و نهادهای علمی ارج می نهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.