متخصص بهداشت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسانشمالی گفت: به آبزیپروران توصیه میشود از ماهیهای 10 گرمی و از این وزن بالاتر در مزارع پرورش ماهی خود استفاده کنند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر حسین یاوری» با اشاره به اینکه سه نوع مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، افزود: یکی از این مزارع، مزرعه مولد است که تولید تخم در آنجا انجام میشود و مزرعه بعدی مزارع حد واسط است که امر تخمگشایی در آن انجام میشود.
وی ادامه داد: پرورشدهندگان ماهی، ماهیهای کمتر از 10 گرم را خریداری نکنند، چون هم جنبه اقتصادی ندارد و هماینکه امکان بروز برخی بیماریها در آن وجود دارد.
متخصص بهداشت بیماریهای آبزیان ادارهکل دامپزشکی خراسانشمالی خاطرنشان کرد: ذخیره ماهیهای کمتر از وزن 10 گرم ممکن است به بیماری IHN مبتلا باشد و همین امر سبب بروز خسارتهایی تا میزان 70 درصد شود.
یاوری تصریح کرد: بروز بیماری ویروسی IHN در استخرهای آبزیپروری حتی گاهی اوقات موجب ورشکستگی آبزیپروران نیز میشود.
این مقام مسئول تصریح کرد: بروز بیماری انگلی ایک از دیگر مشکلاتی است که در صورت رعایت نکردن موارد مذکور ممکن است در مزارع آبزیپروری به وجود آید.
وی همچنین به پرورشدهندگان ماهی توصیه کرد: خرید و فروش تخم چشم زده حتماً با مجوز دامپزشکی صورت گیرد.