حکیم مهر - کارگاه آموزشی پتانسیل های تولید فرآورده های نوین آبزیان (تنوعبخشی به فرآوردههای آبزیان) 28 بهمن ماه سالجاری در مرکز ملی فرآوری آبزیان در بندرانزلی برگزار میشود.
سرفصلهای این کارگاه آموزشی یکروزه عبارتند از :
پتانسیل های تولید فرآورده های نوین آبزیان در کشور
کارگاه عملی تولید برگر، کوفته و کباب لقمه ماهی
کارگاه عملی تولید خمیرماهی آماده مصرف دودی گرم اشترودل ماهی و عمل آوری تخم ماهی قزل آلا (خاویار رنگی)
گفتنی است این کارگاه به دنبال نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآوردههای شیلاتی (26 و 27 بهمن 89 - بندرانزلی) برگزار میگردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این کارگاه و نحوه شرکت در آن با شماره 66976060 با پیش شماره 021 (دبیرخانه اجرایی همایش و کارگاه) تماس حاصل و یا به آدرس زیر مراجعه نمایید :
http://www.ifpc.ir/forms/Workshop_No1_ifpc.pdf
سایت همایش : http://www.ifpc.ir