تحقیقات دانشمندان در موسسه ملی مواد غذایی دانمارک موید این نکته می باشد که پای مرغ را می توان با ۵۰ درصد آب کمتر شستشو نمود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، با توجه به کاستی های موجود در منابع آبی به خصوص طی سالهای اخیر، محققین در تلاشند تا با کاهش مصرف آب در صنایع غذایی، محیط زیست بشر را نجات دهند.
بر اساس مطالعات صورت پذیرفته توسط این محققین، بهره گیری از ۵۰ درصد از آب مصرفی کنونی در این فرآیند، هیچگونه مخاطره ای را در حوزه امنیت بهداشتی محصولات تولیدی ایجاد نخواهد کرد. از سوی دیگر، بازیافت آب مصرفی در این فرآیند و آماده سازی آن در سایر مراحل تولید، از جمله اقداماتی بوده که به عنوان هدفی دیگر مورد بررسی قرار گرفته است.
نتایج این بررسی نیز حاکی از آن بوده است که آب تصفیه شده در این فرآیند، می تواند دوباره سرد شده و بدون مخاطرات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد.
پای مرغ از جمله محصولات محبوب بازارهای آسیای شرقی است.
نتایج کامل این مطالعه در کنفرانس جهانی IFC ارائه شده است.