به نظر میرسد تا جیره های بالانس شده با هسته انگور میتواند
اثرات ناشی از گرمازدگی را در بلدرچین ها، بهبود بخشد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، محققین
بر این باورند که دماي بالا، از جمله عوامل محيطي است كه بر صفات فيزيولوژيك و
توليدی مرغ، تأثير مي گذارد و در نهایت، به استرس اکسیداتیو منجر می گردد .
از سویی، عصاره انگور، واجد گروه های سودمندی چون
فلاونوئیدهای گیاهی است. از سوی دیگر، گزارش شده است که این عصاره، دارای اثرات ضد
باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی است.
همچنین، روغن هسته انگور، غني از اسيدهاي چرب اشباع نشده
ایی است که حاوي ۷۲ تا ۷۶ درصد، اسيد لينولئيک است .
نتایج مطالعات صورت پذیرفته توسط محققین معین این موضوع بود
که بهره گیری از این فرآوردهها، میتواند تاثیرات استرس گرمایی در بلدرچینها را
کاهش دهد و به بهبود و افزایش میزان تولید آنها منجر گردد .
از این رو، میتوان
به محصولات ماحصل دانه انگور، به عنوان افزودنی مفیدی در جیره غذایی بلدرچینها،
فکر کرد .