حکیم مهر - دومین همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار ، 7 و 8 اسفند ماه سالجاری در مرکز همایشهای بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران سابق) برگزار میگردد.
محورهای این همایش عبارتند از :
چالش های تغذیه و غذای سالم در محیط کار
تجربیات ملی و جهانی در ارتقای سلامت و بهداشت غذایی محیط کار
شاخص های تغذیه ای متناسب با مشاغل
اثرات متقابل تغذیه بر بیماری های شغلی و مزمن
آموزش و فرهنگ سازی در ارتقای سلامت تغذیه ای کارکنان
برنامه ریزی غذایی مبتنی بر میزان تحرک فیزیکی، نیازهای جسمی و شغلی کارکنان
تاثیر الگوهای تغذیه ای بومی و منطقه ای در ارتقای سلامت و ایمنی محیط کار
توانمندسازی کارکنان در اتخاذ رفتارها و عادات غذایی سالم و ایمن
سلامت، ایمنی و محیط زیست رستوران های و مکان های سرو غذا در محیط کار
تاثیر محیط های فیزیکی در رفتارهای تغذیه ای کارکنان (منظر وعوامل زیبایی شناختی، فضا وسالن غذاخوری)
اصول و مبانی پایش، ارزشیابی و نظارت بر غذای کارکنان
جایگاه نوشیدنی ها و غذاهای صنعتی سالم در محیط کار
پژوهش های کاربردی در تغذیه سالم کارکنان
نقش متخصصان بهداشت حرفه ای بر سلامت تغذیه ای کارکنان
گفتنی است با اینکه در فهرست اعضاء کمیته علمی همایش از میان دامپزشکان، نام مشاور عالی حکیم مهر به چشم میآید و وزیر بهداشت نیز در همایش امسال چهاردهم مهر (روز دامپزشکی) گفته بود "دامپزشکان در امنیت غذایی حرف اول را میزنند" و همچنین در محورهای همایش بر سلامت و بهداشت مواد غذایی تکیه شده است ، در میان برگزارکنندگان و حامیان، نامی از سازمان دامپزشکی کشور و نهادهای مرتبط دامپزشکی در بخش دانشگاهی به چشم نمیآید!
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://foodconference.ir مراجعه نمایید.