کد خبر: ۴۶۵۰۹

در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی، از نوعی همبرگر رونمایی شده که از گیاه تهیه شده اما طعم و ظاهر گوشت را دارد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، شرکت Impossible Burger  به عنوان تولید کننده جایگزین گیاهی برگر مشهور است. برگرهای تولیدی این شرکت ظاهر و طعمی مشابه گوشت واقعی دارند. در همین راستا این شرکت محصول جدید خود را به نام «۲.۰ «Impossible Burger در نمایشگاه CES رونمایی می کند.

به گفته شرکت ،Impossible Foods  برگر مذکور گلوتن ندارد و طعم آن شبیه گوشت عادی است.

یکی از دلایل این امر آن است که  ۲.۰ Impossible Burger از پروتئین سویا به جای گندم تولید می شود و به همین دلیل طعم و بافت محصول بیشتر شبیه گوشت واقعی است. از پروتئین سویا می توان برای تهیه غذاهای گوشتی مختلف استفاده کرد. در مقایسه با برگر تهیه شده از گوشت، این محصول دارای آهن و پروتئین بیشتری است، همچنین ۱۴ گرم چربی و ۲۴۰ کالری به ازای یک چهارم پوند دارد.

Border Grill  نخستین رستورانی است که ۲.۰ Impossible Burger  را سرو می کند. رستوران مذکور در «ماندالابی» در لاس وگاس قرار دارد و سرو محصول را از دوشنبه آغاز کرده است. علاوه بر آن حدود ۲۰ رستوران این محصول را ارائه می کنند.

همچنین تا میانه ماه مارس تقریبا تمام شرکای Impossible Foods این محصول جدید را برای مشتریان خود سرو می کنند. همچنین تا پایان سال جاری میلادی۲.۰ Impossible Burger  در سوپرمارکت های آمریکایی عرضه می شود.


 
نظر شما
ادامه