معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در پاسخ به پرسشی گفت: موردی از عرضه «گوشت خوابانده شده در نوشابه» در این استان گزارش نشده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «محمد امامی امین» ادامه داد: به نظر هم می آید اصل چنین خبرهایی درست نباشد زیرا نوشانه خاصیت تجزیه کننده دارد و درصورت خواباندن گوشت در آن خاصیت و بافت خود را از دست می دهد.
«دکتر ناصر کریمی» بیان کرد: گوشتی که خیس شده باشد حتی با آب، کیفیت و بافت خود را از دست می دهد و برای شهروندان قابل تشخیص است .
وی با بیان اینکه تاکنون چنین گزارشی نداشته ایم، افزود: هفت هزار و 500 واحد عرضه گوشت و مرغ در استان داریم و اکیپ های دامپزشکی حتما نظارت دارند و نظارت های موردی هم در صورت گزارش شهروندان انجام می دهند و موارد را مورد بررسی قرار می دهند .
مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران نیز با بیان اینکه چنین رویدادی در این استان گزارش نشده است گفت: به نظر نمی رسد چنین خبری صحت داشته باشد زیرا در صورت انجام این اقدام، گوشت بافت خود را از دست خواهد داد و مشتری متوجه خواهد شد .