
حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد که برخلاف برخی ادعاهای مطرح شده، هیچ تفاوتی بین کسانی که میخواهند گوشت قرمز وارد کنند، وجود ندارد و همه این فرآیند به صورت سامانهای و سیستماتیک انجام می شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، در پی اظهارات چند کارآفرین برتر در یک برنامه زنده تلویزیونی مبنی بر وجود رانت و فساد در واردات گوشت قرمز، «دکتر علیرضا رفیعی پور» این موضوع را اینگونه توضیح داد: این موضوع را به دو معاون قرنطینه و بهداشتی خود انتقال دادهام تا آن را به دقت بررسی کنند، چرا ممکن است یک مسئله مانند واردات گوشت قرمز دارای جنبههای مختلفی باشد و بخشهای گوناگونی از سازمان دامپزشکی تا وزارت جهاد کشاورزی و دیگر دستگاهها در این زمینه را درگیر کند.
وی افزود: برخی مهمانان در برنامه تلویزیونی مذکور نکاتی را بیان و ادعاهایی را مطرح کردند، درباره این نکته که میزان و حجم گوشتی که در کشور گرجستان وجود دارد حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن است، اما این عدد واقعیت ندارد و میزان گوشت در آن کشور و تعداد راس دامی که کشتار میشود، مشخص بوده و قطعا با واقعیت تطابق ندارد، چرا که گرجستان توان محدودی در تامین گوشت قرمز برای بازارهای خارجی دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه مجوز فروشی که مهمانان در این برنامه به آن اشاره کردند، صحت ندارد، اظهار کرد: بر اساس سامانه تجارتی که متصل به سازمان توسعه تجارت است واردات گوشت قرمز از مرحله نخست تا پایان پیگیری میشود، بنابراین هیچ تفاوتی بین افراد وجود ندارد که رانتی در کار باشد.
هر کسی در سامانه ثبت سفارش کند درخواستش به دستگاه های مختلف برای پیگیری ارسال میشود که می توان به سازمان دامپزشکی و ... اشاره کرد.
رفیعی پور تاکید کرد: در سازمان دامپزشکی تنها موارد قرنطینهای و بهداشتی بررسی میشود و اهلیت تاجر و بازرگان به سبب اینکه دلار را به نرخ دولتی ۴۲۰۰ تومانی دریافت میکنند، از سوی معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی مورد ارزیابی قرار میگیرد، بنابراین میتوان با قاطعیت گفت فرآیند واردات گوشت قرمز شفاف و روشن است و گواه آن این است که در گذشته تنها از یک کشور به نام برزیل گوشت قرمز وارد میشد، اما در حال حاضر به بیش از ۴۲ کشور دنیا رسیده است و هر کسی بتواند مطابق با ضوابط بهداشتی و بازرگانی کشور اقدام به واردات کند از آن استقبال کرده و مسلما با هیچ محدودیتی مواجه نخواهد شد.
سازمان دامپزشکی صرفا مجوز ورود در سامانه قرنطینه میدهد که به تنهایی فاقد اعتبار است و وارد کننده مجوز اصلی را از اتحادیه واردکنندگان گوشت دریافت میکند که در آن رانت فراوان وجود دارد و منظور کار آفرین برتر این مجوز بود
((رفیعی پور تاکید کرد: در سازمان دامپزشکی تنها موارد قرنطینهای و بهداشتی بررسی میشود و ...))
|
عالی گفتی
کشورهای آسیای میانه مردمش از گوشت خارج کشتارگاه استفاده میکنند انوقت ایران از کشتارگاه ان کشورها گوشت وارد میکند مانند ارمنستان و مغولستان و قزاقستان
دو معاون قرنطینه و بهداشتی؟ معاونت جدید!!!!
چرا فرق ندارند عزیز.؟