کد خبر: ۴۷۵۶۵
تعداد نظرات: ۷ نظر

دهیاری یکی از روستاهای اسدآباد، ۳۷ قلاده سگ بلاصاحب را کشت!


معاون فرماندار اسدآباد، در رابطه با اتلاف ۳۷ قلاده سگ ولگرد، در یکی از روستا‌های این شهرستان بدون اجازه و مجوز از دادگستری توسط دهیار روستا گفت: دهیار این روستا باید پاسخگوی خودسرانه اتلاف و کشتار سگ‌های ولگرد این روستا باشد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «یزدان آزرمی» در جلسه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اسدآباد، در این رابطه گفت: دهیار شخصیت حقوقی مستقل بوده که در زمینه این اقدام باید پاسخگو باشد، که چرا این کار را انجام داده است و در حال پیگیری موضوع هستیم و امیدواریم بر اساس مصوبات و موازین و قوانین نسبت به این کار اقدام کرده باشد.



انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتقاد از حکیم مهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
0
0
حکیم مهر چرا انقدر از واژه های من درآوردی عربی استفاده میکنی واژه ی بلا واژه ی عربی معادل بدون میباشد و تا بحال هم ندیدم بدون صاحب رو کسی تو ایران بلاصاحب بگه .لطفا به شعور مخاطبتون و همچنین زبان پارسی احترام بگذارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
0
0
دستشون درد نکنه که به بهداشت عمومی کمک بزرگی کردن
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
متاسفم برای طرز فکرت و خودت و ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
0
واقعا متاسفم نمیدونم چی بگم،ولی میدونم تمام موجودات زمین رو خدا خلق کرده بهشون روح وجسم بخشیده و ما به همین راحتی حیوان رو می کشیم اونم حیوانی که وفاش از هزار تا انسان با فقط ی تیکه نان بهتره متاسفم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
0
قتل عام 37 قلاده سگ در یک روستا! کاش به جای کشتنشون جمعشون میکرد میبرد خانه معاون فرماندار اسد آباد تحویل میداد .
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۵:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۷
0
1
کار خوبی کردن!!دوستانی که دم از حقوق حیوانات میزنن در روستاهایی مانند این و یا شهرستان هایی مثل زابل زندگی کنن متوجه عمق فاجعه می شوند، نشستن پشت کامپیوتر در شهرهای بزرگ و ادعا کردن کار راحتی است!!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۷
0
0
واقعا برای این دهتار متاسفم که 37سگ بی زبان را کشته خواهشمندم پیگیری کنید
نظر شما
ادامه