مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کشف و توقیف حدود ۱۸۰۰ کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «شهریار مستوفی» اظهار داشت: طی بازرسی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی ، مقدار ۱۳۲۸ کیلوگرم انواع سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و ۴۴۰ کیلوگرم اسکلت و ضایعات مرغی کشف و توقیف شد.
وی افزود: این بازدید در قالب طرح تشدید بازرسی ها و به منظور اجرای مصوبات دهمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه انجام شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: پرونده این کشف برای رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شد.