استارت آپی در کالیفرنیا گوشت ماهی را در آزمایشگاه تولید کرده اند. به این ترتیب علاوه بر محافظت از آبزیان در اقیانوس ها از ورود آلودگی به بدن انسان نیز جلوگیری می شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، گوشت هایی که در آزمایشگاه پرورش یافته اند به حفاظت از اقیانوس ها کمک می کنند. درهمین راستا یک استارت آپ کالیفرنیایی گوشت ماهی را پرورش می دهد. بدین وسیله علاوه بر آنکه انسان ها می توانند از طعم گوشت لذت ببرند، از آبزیان نیز محافظت می شود.
محققان برای تولید این نوع گوشت، ابتدا سلول های باکیفیت ماهی را جمع آوری می کنند و در آزمایشگاه پرورش می دهند. با کمک این روش از ورود هرگونه آلودگی به بدن انسان نیز جلوگیری می شود.