حکیم مهر - مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر احمد علی پاپهن عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در میان سیل غم و اندوه خانواده، همکاران وی و جامعه دانشگاهی برگزار شد.
پیکر مرحوم دکتر احمد علی پاپهن عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی پنجشنبه آخرین روز دی ماه، بر روی دست های اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، هیئت علمی دانشکده دامپزشکی و کارکنان از محل ساختمان دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز تشییع شد.

نماز میت بر پیکر استاد دانشگاه شهید چمران اهواز در محل کار وی در ساختمان دانشکده دامپزشکی با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان، دوستان و بستگان وی اقامه گردید و پیکر آن مرحوم جهت تدفین و خاکسپاری به زادگاهش در شوشتر انتقال یافت.
مرحوم دکتر پاپهن متولد 1337 و فارغ التحصیل دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری تخصصی بیماریهای داخلی دامهای بزرگ از دانشگاه شیراز و دانشیار فیزیولوژی دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز بود که دعوت حق را لبیک گفت و به رحمت ایزدی پیوست.
مدیریت گروه علوم پایه و معاونت آموزشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز از جمله سوابق و مسئولیتهای اجرایی این استاد دانشگاه بوده است.
حکیم مهر درگذشت ایشان را به جامعه دامپزشکی کشور و بخصوص خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال غفران و رحمت و برای بازماندگان صبر و اجر آرزومند است.
خبر مرتبط :
دکتری تخصصی بیماریهای داخلی دامهای بزرگ و دانشیار فیزیولوژی دامپزشکی!!!?!?!?!?!?!?!?
ایشان سالها با دکتری عمومی در بخش فیزیولوژی خدمت کردند. سپس تخصص داخلی دامهای بزرگ را با تاکید بر فیزیولوژی قلب تحت راهنمائی دکتر رضاخانی در شیراز فرا گرفتند و دوباره به بخش فیزیولوژی بازگشتند.
دکتر پاپهن از اساتيدخوب من بودند،استادي ايشان و شاگردي من جاودانه هست،خدايش بيامرزد.
خدایش بیامرزاد
خداوند روح بلند این استاد فرزانه را در جوار رحمانیش به آرامش ابدی رسانیده و به همسر محترمشان صبر عنایت فرماید او استادی مسلط به مباحث فیزیولوژی بود و تکیه کلام خدا خیرت بده همیشه در گوشم است
ایشان یک فرد صادق و پر تلاش بود روحشان و روانش شاد باشد به بازماندگان تسلیت عرض می کنم متاسفانه دیر متوجه شدم .
دکتری تخصصی بیماریهای داخلی دامهای بزرگ و دانشیار فیزیولوژی دامپزشکی!!!