حکیم مهر - معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام گفت: 80 درصد گوشت قرمز در کشور سنتی و 20 درصد به صورت صنعتی تولید میشود.
سعادتالله عباسی اظهار کرد:90 درصد گوشت مرغ و تخممرغ به صورت صنعتی و 10 درصد آن به شیوه سنتی و بومی تولید میشود.
وی کل تولیدات دامی کشور را سالانه 13 میلیون تن ذکر و اظهار کرد: تا پایان برنامه پنجم باید این رقم به 18 میلیون تن برسد.
وی افزود: از مجموع تولیدات دامی کشور 9،5 میلیون تن شیر خام، 1،6 میلیون تن گوشت مرغ، 900 هزار تن تخم مرغ، 400 هزار تن عسل، 902 هزار تن گوشت قرمز و مقادیری سایر تولیدات است.
وی با بیان اینکه میزان صادرات تولیدات دامی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، گفت: در مقابل واردات فرآوردههای دامی به کشور کاهش داشته است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام درباره جایگاه ایران در بخش تولیدات دامی اظهار کرد: ایران در تولید گوشت مرغ در آسیا رتبه هفتم و در منطقه خاورمیانه عنوان سوم را دارد.
عباسی بر سرمایهگذاری و آماده کردن زیرساختها و ایجاد مجتمعهای تولیدی برای افزایش ظرفیت تولید و ایجاد اشتغال از این طریق تاکید کرد و گفت: توسعه واحدهای صنعتی و ساماندهی واحدهای خرد و کوچک در روستاها از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی است.