کد خبر: ۴۸۰۳۰

توضیحات رئیس دامپزشکی انار در خصوص کیفیت گوشت گرم توزیع شده


به دنبال افزایش انتقادات مردم در خصوص کیفیت گوشت گرمی که دیروز در انار توزیع شده، «دکتر کامران شفائی» سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار در مصاحبه کوتاهی گفت: منظور از تاریخ تولید و انقضاء در این گوشت بسته بندی، تاریخ عرضه گوشت به صورت گرم است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از انار پرس، وی افزود: اگر مصرف کننده، این گوشت را همچنان به صورت گرم نگه دارد، حدود ۱۰ روز دیگر این گوشت منقضی و فاسد خواهد شد اما اگر آن را خرد کرده و داخل فریزر بگذارند و صورت منجمد نگه دارند، ایرادی ندارد و می‌توانند مصرف کنند.

به گفته وی، تاریخ انقضای روی بسته گوشت به معنای تاریخی است که می‌توان گوشت را به صورت گرم نگه داشت و پس از آن دیگر نمی‌توان آن را به صورت گرم نگه داشت و فاسد خواهد شد.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: به عنوان مثال روی بسته‌های گوشت مرغ نوشته شده تاریخ مصرف سه روز پس از تولید اما اگر مصرف کننده این بسته مرغ را خریداری و آن را منجمد کند، دیگر منعی برای مصرف در بعداً را نخواهد داشت.

 


نظر شما
ادامه