
حکیم مهر: نظام دامپزشکی استان خراسان رضوی در اطلاعیه ای اعلام کرد:
همکاران گرامی
با توجه به سیاست شفاف سازی و رعایت عدالت و همچنین صدور تعدادی پروانه درمانگاه، با توجه به ابلاغیه وزیر محترم جهاد کشاورزی در ارتباط با رعایت تناسب بین درمانگاه و داروخانه، امکان صدور پروانه تاسیس ۳ داروخانه در شهرستان مشهد وجود دارد.
متقاضیان محترم پس از طی مراحل اداری جهت ارزشیابی طبق سیاست های ابلاغی سازمان دامپزشکی که توسط نظام دامپزشکی ابلاغ گردیده (۶۰ درصد امتیاز عمومی «سوابق و ...» و ۴۰ درصد امتیاز آموزشی) حداکثر تا تاریخ ۹۸/۳/۳۱ به نظام دامپزشکی مراجعه نمایند.
جهت مزید اطلاع، پروانه برای افرادی که کاملترین و بالاترین امتیاز را احراز نمایند، صادر خواهد شد.
در خصوص سایر شهرستان ها متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
نظام دامپزشکی استان خراسان رضوی
امیدوارم این ارزشیابی و قانون مداری ادامه یابد
|
این فراخوان یه حرکت جالبی بود.لااقل چهار تا از این حرکت ها انجام بدین،تا فردا نیاز شد،همه نگن به اونهایی بگین که یواشکی کارها و فرصت های خوب رو بهشون دادید!!یه کاری کنید همه کشور رو،کشور خودشون بدونن.والا یه کاری کردید که کشور به قدری بیگانه حس می شه که وقتی ترکیه می رم هیچ احساس غربت نمی کنم!!اینجا هم غریب هستم ایران هم غریبم!!کشور فقط برای یه عده نور چشم کار می کنه.بقیه دهان باز مات و مبهوت موندن.
باید امتیاز اموزشی تاثیرش بیشتر باشه چون امتیاز عمومی نوعی اجحاف به جوانان پر استعداد و تحصیل کردس
|
حرف شما متین ولی از دید خود به موضوع نگاه میکنید ولی بخش درمان واقعا خیلی سخته.۲۲ سال تو کوه و بیابون و ابتلا به انواع مرضها و ضربات فیزیکی ی دام و نداشتن وقت مشخص و نصف شب و روز تعطیل و حتی ایامی چون تاسوعا و عاشورا و تعطیلات نوروز و غیره یک دامپزشک بخش درمان رو هم از زندگی و هم از خانواده و هم از خودش و سلامتیش ساقط میکنه.اتفاقا کسی که برای داروخانه میره باید اطلاعات کافی از بیماریهای دام و پاسخهای دارویی داشته باشه و تجربه ی کافی کسب کرده باشه و نه اینکه از ساعت فلان تا ساعت بهمان تو داروخانه بشینه یا یک شاگرد بگیره و کیسه کیسه دارو بفروشه.کار درمان نه شب داره نه روز داره نه بارون و برف و طوفان و تگرگ داره.تصادفات جاده ای هم بماند.اتفاقا فارغ اتحصیلان جوان باید چند سالی تجربه کسب کنند و بعد به طرف داروخانه بروند.
واقعا اين كار قابل تحسين است
درود بر دکتر کوشکی عزیز
تو استان خودمون کار نبود،بعد اینکه از این گوشه ایران به اون گوشه اش یعنی مشهد رسیدم،رفتم پیش رییس دارو درمان برای درخواست مطب در یکی از شهرستان های استان خراسان رضوی.یکی از دامپزشکها هم برای درخواست به دفتر دارو درمان اومد،با کمی خنده گفت به این ها که از استان های دیگه میان کار ندید برن استان خودشون.جوابی که رییس دارو درمان اون موقع مشهد داد:ایران سرای من است.هر کس از هر جای ایران که باشه می تونه در هر جای ایران کار کنه.
حکیم مهر ,عکسی که در این اطلاع رسانی گذاشته شده مربوط به پت شاپ است و تداعی گر داروخانه نیست.ببخشید
با تشکر از اقای دکتر کوشکی