
حکیم مهر: رییس دامپزشکی شهرستان همدان گفت: طرح پالایش لبنیاتی های سنتی این شهرستان اجرا و شیر 99 درصد این واحدها تقلبی از آب درآمد!
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر امیرحسین نقی پور» روز دوشنبه در جلسه اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان اظهار داشت: اردیبهشت ماه 60 واحد صنفی لبنیاتی سنتی بازرسی و از شیر آنها نمونه برداری شد که در 99 درصد آنها تقلب ثبت شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین تخلف مربوط به افزودن آب، نمک و مواد ضد عفونی کننده شناسایی شده است.
رییس دامپزشکی همدان گفت: نمک با هدف جبران غلظت و طعم به شیر اضافه می شود و برای پنهان کردن بار میکروبی شیر، مواد ضدعفونی کننده مانند وایتکس استفاده می شود.
نقی پور تاکید کرد: شیر مورد نیاز لبنیاتی های سنتی به طور مستقیم از روستا و دامداران خریداری شده و هیچ گونه آزمایشی برای سنجش بار میکروبی و تایید سلامت شیر انجام نمی شود.
وی افزود: واحدهای متخلف در مرحله نخست اخطار دریافت می کنند و سپس جهت پلمپ به مراجع قضایی معرفی می شوند.
رییس دامپزشکی شهرستان همدان یادآوری کرد: تقلب در شیر از موارد تخلف صریح در قوانین و مقررات دامپزشکی محسوب می شود.
یعنی می فرمایند شیر هایی که به شرکتها میره و بسته بندی میشه افزودنی نداره !!!
بهتراست بعد از اقدامات قانونی، آموزش به متصدیان واحدهای لبنیاتی و دامداران را در الویت قرار دهند
سنتی ها وضعشان بهتر از صنعتی هاست.آگاهان دانند
حالا داروهایی که داخل شیر هست رو فراموش نکنیم که کبد و کلیه رو از بین می برند.ایران مدیر روی کار نداره.افرادی هم که می دونن یا سرکار نیستن یا کاری نمی تونن بکنن.تو گوشت های آلوده وضعیت بهداشت و حمایت و اهمیت مسئولین از ناظرین دستم اومد،هر کس خودش باید مواظب باشه.با این وضعیت مدیریت،در هیچ زمینه ای اعتماد وجود نداره.اینجا ایرانه نه اروپا!