کد خبر: ۴۹۳۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد:
«دکتر محمدرضا دهقانی» به شهروندان توصیه کرد گوشت را از مراجع رسمی خریداری کنند و گوشت، مهر دامپزشکی داشته باشد ...

حکیم مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزدگفت: به احتمال زیاد مرگ زن ۱۹ ساله به علت بیماری تب کریمه کنگو بوده است، اما این مسئله مورد تائید قطعی دانشگاه نیست.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر محمدرضا دهقانی» با اشاره به انتشار خبر فوت خانمی به دلیل بیماری تب کریمه کنگو در برخی از سایت‌ها و کانال‌های خبری یزد، گفت: به احتمال زیاد مرگ وی به علت بیماری تب کریمه کنگو بوده است، اما این مسئله مورد تائید قطعی دانشگاه نیست و با مشخص شدن جواب آزمایش تا ۴۸ ساعت آینده، نتیجه بطور قطعی اعلام می‌شود.

وی درباره روند مراجعه بیمار به مراکز درمانی استان، اظهار داشت: خانمی ۱۹ ساله چند روز پیش با علائم دل درد، اسهال و استفراغ شدید به بیمارستان ابرکوه مراجعه می‌کند که بعد از انجام آزمایشات برای درمان به استان یزد منتقل می‌شود که متأسفانه بعد از انتقال به مرکز استان فوت می‌کند.

دهقان افزود: بیمار از اهالی زابل بوده که برای درمان به یزد مراجعه کرده است  که متاسفانه به دلیل مراجعه و تشخیص دیر هنگام جان خود را از دست داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در ادامه با اشاره به وضعیت مناسب استان یزد در مهار و کنترل بیماری تب کریمه کنگو به شهروندان توصیه کرد: گوشت را از مراجع رسمی خریداری کنند، گوشت مهر دامپزشکی داشته باشد، حتما بعد از خریداری ،گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، حتی المقدور احشا گوسفند مصرف نشود و در صورت تمایل به خرید احشا گوسفند مثل قلوه و جگر، از مراکز رسمی خریداری شود.



انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
0
0
والا ما که مسئول بهداشتی و فنی کشتارگاه دام بودیم،دام هایی رو که از پاکستان به کشتارگاه های زاهدان می آوردند،از نظر داشتن کنه و بیمار نبودن و غیره هر روز بازرسی می کردم.بهداشت مردم برام مهم بود.کسانی که اعتماد می کنن و به شما کاری می دهند حتی اگه پول کمی هم در مقابل دریافت کنیم چون کار رو از ابتدا قبول کردیم باید درست انجام بدیم.فشار های اقتصادی که بیشتر به خاطر ناکارآمدی مدیران ارشد کشور ایجاد می شه رو نباید به کار خود دخالت داده و با بهداشت و سلامت مردم بازی کرد.ولی فشار های کارفرما خیلی زیاد هست.ضمنا دام هایی که از مرز وارد کشور می شدند قرنطینه طی می کنن و علیه کنه سمپاشی می شن.ولی بیماری کنگو که علائم واضحی در دام نداره که حتی بعد از طی قرنطینه هم بشه فهمید.پس باید مواظب بود،مخصوصا کارکنان کشتارگاه ها. بعد یک روز در پیش سر موندن،ویروس از بین رفته و خطری نخواهد داشت.ولی قصاب ها به غیر از گوشت های کشتارگاه ها از بیرون هم گوشت های حیوانات مریض و در حال مرگ و رد شده توسط دامپزشک رو به قیمت خیلی خیلی پایین می خرند و البته سود تو همین نوع گوشت هاست!!!البته قصاب های نا محترمی که این کار رو می کنن،فقط پول جمع کن برای وراث هستن،خودشون آینده جالبی نخواهند داشت فقط ده سال بعد معلوم می شه!!!
نظر شما
ادامه