معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: دانشگاه های علوم پزشکی مجبور هستند مواد غذایی چون گوشت را برای تهیه غذای دانشجویان کیلویی ۹۰ هزار تومان تامین کنند و هزینه دانشگاه های علوم پزشکی برای تامین مواد غذایی ۷۰ تا ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است .
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «فراهانی» در پاسخ به سوالی درباره اینکه در برخی دانشگاههای علوم پزشکی در خورش ها از گوشت سفید به جای گوشت قرمز استفاده میکنند، گفت: وقتی دانشگاه های علوم پزشکی به دلیل بالا رفتن قیمت مواد غذایی زیر بار مالی فراوانی از نظر غذای دانشجویی قرار می گیرند، مجبور میشوند تدابیر این چنینی بیندیشند تا بتوانند غذای دانشجویان را تامین کنند .