انگلستان بیش از ۱۴۰۰ تن گوشت مرغ تولیدی برزیل را به دلیل آلودگی با باکتری سالمونلا ، به مبدا تولید خود مرجوع نموده است .
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو
صنعت طیور ایران، «ترزا کریستیان دیاز»، وزیر کشاورزی برزیل ضمن تائید این موضوع،
از بازگشت محموله های متعددی از گوشت مرغ ، طی پانزده ماه گذشته به وزن جمعا ۱۴۰۰ تن به این کشور خبر داده است .
خبرگزاری های محلی برزیل، محموله های فوق را متعلق به
شرکتهای JBS و BRF میدانند. دو شرکت یاد شده، از بزرگترین
تولیدکنندگان گوشت مرغ در این کشور محسوب میشوند.
از سوی دیگر ، با توجه به این که حد مجاز حضور باکتری
سالمونلا در محصول گوشت مرغ در برزیل، بسیار بالاتر از سطوح قابل قبول در محدوده
اتحادیه اروپاست، محموله های مرجوعی پس از بررسی های اولیه بهداشتی، در سطح کشور
برزیل توزیع شده است .
موضوعی که ظاهرا از سوی وزارت کشاورزی برزیل، تکذیب شده است .