حکیم مهر - چهار دستاورد جدید تحقیقاتی در زمینه شیلات و آبزیان طی مراسمی درانزلی استان گیلان به بهره برداری رسید.
در این مراسم که معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تحقیقات، رییس مؤسسه تحقیقات شیلات، رییس انستیتو تحقیقات خاویاری شهید دادمان و تنی چند از مدیران حضور داشتند از چهار طرح جدید تحقیقاتی رونمایی شد.
رونمایی از تولید نان مغزدار اشترودل از ماهیان ارزان قیمت جنوب کشور، تولید خمیر ماهی آماده مصرف (Fish Paste)، تولید فیله کم استخوان از قسمتهای خاص ماهی کپور نقره ای از طرحهای جدیدی است که به مناسبت سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهره برداری رسید.
همچنین تولید کنسرو کوفته از گوشت چرخ کرده ماهی کپور نقره ای (حاوی یا بدون نشاسته) از دیگر طرحهایی است که در گیلان به بهره برداری رسید.