کد خبر: ۵۰۴
اگرتا به حال طعم خوب تره فرنگی را در غذاهای خود تجربه نکرده‌اید، به‌خاطر خواص درمانی بی‌شمار آن این سبزی را در سبد غذایی خود قرار دهید.

متخصصان تغذیه معتقدند تره فرنگی موجب کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون می‌شود.

این سبزی همچنین دارای منگنز، ویتامین سی، آهن، فولات وویتامین ب است که مصرف آن باعث کاهش ابتلاء به سرطان روده و پروستات می‌شود. تحقیقات انجام شده همچنین نشان داده است که مواد موجود در تره فرنگی توانایی حفاظت از سلول‌های روده را در مقابل عوامل سرطان‌زا دارد. علاوه بر فواید گفته شده، تره فرنگی حاوی مقدار زیادی منگنز، ویتامین6B ، ویتامینC ، فولات و آهن است که ترکیب این مواد مغذی بایکدیگر باعث تثبیت قند خون می‌شود.

تره فرنگی‌ها با برگ‌هایی به رنگ سبز تیره و گردنی سفید مشخص شده‌اند. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده باشد و حتی نباید پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. اگرچه تره فرنگی‌های بزرگ‌تر و بلندتر فیبر بیشتری داشته باشد، آنهایی را انتخاب کنید که 2 تا5 سانت طول داشته باشند.

 

 

نظر شما
ادامه