برای ارتقای سلامت و جلوگیری از عرضه گوشت به صورت غیرقانونی و غیربهداشتی از ابتدای مرداد ماه لاشه های دام کشتار شده در شهرستان جم علاوه بر ممهور شدن، لیبل گذاری می شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، رئیس دامپزشکی جم روز
چهارشنبه گفت: لیبل ها دارای مشخصات نوع دام، تاریخ ذبح و انقضا، جنسیت و شرایط
نگهداری است.
«یونس حق شناس» افزود: این طرح برای کنترل
مسائل بهداشتی، امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف در واحدهای عرضه کمک میکند.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح به صورت مشترک با شهرداری
مردم شهرستان با اطمینان بیشتری نسبت به گذشته میتوانند با مراجعه به واحدهای
عرضه مجاز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را فراهم کنند.
حق شناس تاکید کرد: در این زمینه از شهروندان انتظار میرود
از مرادماه از خرید هرگونه گوشت بدون لیبل و مهر دامپزشکی خودداری و در صورت
مشاهده لاشه فاقد شرایط یاد شده مورد را به شبکه دامپزشکی شهرستان جم اطلاع دهند.
وی افزود: شهرستان جم کشتارگاه ندارد ولی در این زمینه اقدامهایی
توسط شهرداری برای تعریف مکان ثابت ویژه کشتار آغاز شده است.
حق شناس بیان کرد: این شهرستان اکنون ۱۵ قصاب فعال با ظرفیت هفتهای ۴۰ تا ۵۰ رأس کشتار دارد.
وی گفت: اکنون هر قصابی کشتار خود را در یک مکان مشخص و با
نظارت بهداشتی دامپزشکی انجام میدهد.