مدیران عامل سازمانهای مدیریت میادین و پسماند شهرداری بر استفاده بهینه و تبدیل پسماند میوه و تره بار به خوراک دام تاکید کردند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، در جلسه مشترک مدیران عامل این دو سازمان بر لزوم تقویت همکاریها و نگاه تخصصی به موضوع پسماندهای باقیمانده در ۲۴۶ میدان و بازار میوه و تره بار تاکید شد که علاوه بر استفاده به عنوان کود حاصلخیز، به عنوان خوراک دام نیز میتواند استفاده شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در این جلسه با تاکید بر لزوم همافزایی سازمانهای زیرمجموعه مدیریت شهری در ارائه خدمات به شهروندان، تاکید کرد: هر چه ارتباط بین بخشی واحدهای شهرداری تهران بیشتر باشد، شهروندان بیشتر از آثار و منافع آن برخوردار میشوند.
«صدرالدین علیپور» با اعلام آمادگی این سازمان جهت همکاری در فرآوری پسماند میادین میوه و تره بار گفت: به جای انتقال روزانه دهها تُن پسماند میادین میوه و تره بار تهران به مرکز دفن زباله شهر تهران، میتوان این ضایعات را به کود گیاهی تبدیل یا به عنوان خوراک دام استفاده کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین نیز در این جلسه، میادین میوه و تره بار را حلقه ارتباطی زنجیره تولید و توزیع محصولات کشاورزی توصیف کرد و گفت: باید با تدبیر، موضوعهای متنوع از جمله استفاده بهینه از باقیمانده میوه و تره بار میادین و بازارها به عنوان پسماندی ارزشمند، مورد توجه قرار گیرد.
«سعید راد» با اعلام اینکه روزانه حدود ۲۰۰ تن پسماند در میادین میوه و تره بار تهران تولید میشود، تصریح کرد: ضایعات میوه و تره بار از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به عنوان یک ماده خوراکی مغذی، میتواند جایگزین یونجه و سایر علوفه در تغذیه دام شود.