
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل میگوید که
تاکنون ۱۰
نفر در این استان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدهاند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا ، «دکتر بابک نخستین»
روز سهشنبه در جلسه کارگروه سلامت استان اردبیل افزود: یکی از مبتلایان این
بیماری امسال به خاطر تاخیر در رساندن بیمار به مراکز درمانی جان خود را از
دست داد.
وی بیان کرد: این بیماری از سال ۹۵ در استان مشاهده شده و علت
انتقال آن نوعی کنه میباشد، بیماری بر اثر گزش دام توسط کنه ایجاد شده
و از طریق گوشت به بدن انسان انتقال مییابد.
او اضافه کرد: بعد از ذبح دام میبایست گوشت حیوان به
مدت ۲۴ ساعت
در یخچال و یا فریزر نگهداری و سپس مصرف شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان تب، شکم درد، اسهال، خونریزی
و لخته شدن رگها را از جمله نشانههای تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ذکر کرد.
بهروز ندایی ، معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار
اردبیل هم در این جلسه گفت: اطلاعرسانی نحوه انتقال بیماری تب کریمه کنگو ضروری
بوده و در صورت آگاهسازی مردم از علائم و خطرات این بیماری، مردم نکات
بهداشتی را در راستای جلوگیری از ابتلا به آن رعایت میکنند.
وی بیان کرد: باید گروههایی از دستگاههای مرتبط برای
نظارت بر کشتار دام به صورت غیربهداشتی و در حاشیه روستاها و نقاط گردشگری تشکیل
شود.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل اظهار کرد:
با توجه به وجود کشتارگاه مجهز در استان لازم است اهالی دامهای خود را برای کشتار
به این محل انتقال دهند تا از سلامت گوشت مطمئن باشند.
باید منتظر تهران هم بود!