رییس نظام دامپزشکی همدان گفت:۷۰ درصد رستورانهای استان همدان
دارای ناظر کیفی و بهداشتی دامپزشکی هستند و از این نظر استان همدان بین برترین
استانهای کشور قرار دارد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر مسعود
ذو الحواری»، رئیس نظام دامپزشکی همدان گفت: ۳۰۰ ناظر بهداشتی برفعالیت
حدود ۵۰۰
رستوران و مراکز طبخ غذا در استان نظارت دارند.
او با بیان اینکه امنیت غذایی به نظارت دقیق
مسولان فنی بهداشتی و ناظرین دامپزشکی بستگی دارد، افزود: دامپزشک نقش مهمی در
سلامت غذا دارد و حضور این ناظران در مکانهای عرضه و طبخ موادخامی دامی ضزوری است
که سازمان دامپزشکی با جدیت این موضوع را پیگری میکند.
او با بیان به اینکه رستورانهای استان همدان امنترین
رستورانهای ایران هستند گفت:نظارت دامپزشکی استان همدان بر رستورانها و مواد خام
دامی از طریق ناظران مسول فنی و بهداشتی است که به صورت مستمر در رستورانها وفست
فودها انجام میشود .
ذو الحواری اظهار داشت:حضور گردشگران در استان
همدان نظارت بر مواد خام دامی بیشتر تشدید شده است.
«قیطران فر»، کارشناس آزمایشگاه دامپزشکی
استان با اشاره به اینکه تمامی مواد پروتینی گوشت و مرغ زیر نظر مسول فنی وارد
رستورانها میشود گفت:در صورتی که مسول فنی تخلفات رستورانها و مراکز عرضه گوشت
ومرغ را گزارش نکند براساس آیین نامه دامپزشکی با آنها برخورد قضایی خواهد شد.