کد خبر: ۵۱۸۷

حکیم مهر - دومین کنگره بین‎المللی بهداشت مواد غذایی 10 و 11 اردیبهشت 1390 توسط سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری شرکت همایش‎پردازان معاصر در محل مرکز بین‎المللی همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران سابق) و در تهران برگزار می شود.

بنابر اعلام دکتر ودود رضویلر دبیر دومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی محورهای این کنگره به شرح ذیل است :

 

Food Microbiology
Food Chemistry, Toxicology Contaminants
Additives and Preservatives
Water Safety
Epidemiology of Food-borne Infections & Intoxications
The Role of Probiotics in Hygiene and Nutrition
Organic Foods
Safety of Food Chain
Food Control Systems
The Role of Veterinary Medicine in Food Safety
Challenges of Food Hygiene
Biological, Chemical & Physical Threats in Food Material

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و مشاهده فهرست مقالات پذیرفته شده بصورت سخنرانی و پوستر به آدرس http://www.icfh2011.com مراجعه نمایید.

 

 

نظر شما
ادامه