کد خبر: ۵۱۹۷۸

انتشار کتاب «سیمای صادرات فرآورده خام دامی» تالیف «دکتر ابراهیم طاهری» رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فیروزه

کتاب «سیمای صادرات فرآورده خام دامی» توسط «دکتر ابراهیم طاهری» رییس شبکه دامپزشکی شهرستان فیروزه نگارش و توسط انتشارات آموزشی و پژوهشی بوعلی با شماره کتابشناسی ملی 5806059 با تیراژ 1000 جلد به چاپ رسیده که مشتمل بر دو بخش کلیات و صادرات می باشد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، در بخش اول تعاریف سیستم های HACCP در صنایع غذایی و نیز تعریف صادرات و اهمیت و نقش آن در افزایش رفاه جامعه و رتبه ایران در تولید محصولات خام دامی بررسی شده است.

باتوجه به اینکه فرآوردهای خام دامی به دلیل اتکا به منابع داخلی و ارزبری پایین آن در مقایسه با سایر صنایع کارخانه ای کشور می تواند از جمله صنایع پیشرو در امر تولید و صادرات و اشتغال در برنامه های توسعه ای کشور به شمار آید، جایگزینی واردات و بررسی روش های صادرات این محصولات می تواند پشتیبان تولید بیشتر این محصولات باشد.

در بخش دوم انواع استراتژی های صادراتی و ویژگیهای صادرات مستقیم و غیرمستقیم و انواع روش های ورود متناسب با محصول فرآورده‌های خام دامی به بازارهای بین الملل آورده شده است.

 
نظر شما
ادامه