کتاب «سیمای صادرات فرآورده خام دامی» توسط «دکتر ابراهیم طاهری» رییس شبکه دامپزشکی شهرستان فیروزه نگارش و توسط انتشارات آموزشی و پژوهشی بوعلی با شماره کتابشناسی ملی 5806059 با تیراژ 1000 جلد به چاپ رسیده که مشتمل بر دو بخش کلیات و صادرات می باشد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، در بخش اول تعاریف سیستم های HACCP در صنایع غذایی و نیز تعریف صادرات و اهمیت و نقش آن در افزایش رفاه جامعه و رتبه ایران در تولید محصولات خام دامی بررسی شده است.
باتوجه به اینکه فرآوردهای خام دامی به دلیل اتکا به منابع داخلی و ارزبری پایین آن در مقایسه با سایر صنایع کارخانه ای کشور می تواند از جمله صنایع پیشرو در امر تولید و صادرات و اشتغال در برنامه های توسعه ای کشور به شمار آید، جایگزینی واردات و بررسی روش های صادرات این محصولات می تواند پشتیبان تولید بیشتر این محصولات باشد.
در بخش دوم انواع استراتژی های صادراتی و ویژگیهای صادرات مستقیم و غیرمستقیم و انواع روش های ورود متناسب با محصول فرآوردههای خام دامی به بازارهای بین الملل آورده شده است.