
مديركل دامپزشكي فارس در جمع دانشجويان رشته دامپزشكي سخنراني نمود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومي اداره كل دامپزشكي فارس، «يعقوب مهندس» مدیرکل دامپزشکی استان در همايش آيين بزرگداشت روز ملي دامپزشكي در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در جمع دانشجویان رشته دامپزشکی به ایراد سخنرانی پرداخت .
مهندس اظهار كرد: اهمیت حرفه دامپزشکی بخصوص در کنترل و پیشگیری بیماری های دامی و مبحث نظارت بهداشتی فراورده های خام دامی در اقتصاد جامعه و رونق توليد بسيار مهم مي باشد .
وي به لزوم توجه دانشجویان به افزایش توان علمی به منظور ارئه خدمات به بهره برداران به ویژه تولید کنندگان مواد پروتئینی اشاره نمود و دانشجویان را به تلاش مضاعف در کسب دانش فنی با استفاده از فرصت ها و ظرفیت های موجود توصیه کرد.
مديركل دامپزشكي افزود : نظارت بر فرآورده هاي خام دامي در كارخانجات توليدي، كشتارگاه ها و صدور مجوز سلامت فرآورده هاي خام دامي از جمله وظايف دامپزشكي مي باشد .



چه خبر مهمی!!
پس چرا براي آقاي دكتر روستا كه از جمله چهره هاي ارزشمند استان فارس و شهر كازرون هستند سخنراني نگذاشتند
دامپزشکی نیاز به تفکران نوع و جدید داره
منظورتون كدوم دكتر روستاس ، تو كازرون دكتر روستا نداريم