مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به تشدید نظارت بر کارخانه ها، احتمال استفاده از ضایعات گوشت و مرغ در سوسیس و کالباس خیلی کم و تقریبا غیر ممکن است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از شبکه خبر، «دکتر عزیزی» مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ارتباط تصویری با شبکه خبر گفت: این شبه ای بیش نبوده، مردم اطمینان داشته باشند، سازمان های نظارتی به جد نظارت می کنند و با توجه به شایعه اخیر نظارت ها بیشتر خواهد شد.
دکتر عزیری گفت: نظارت ها به صورت مستمر و تصادفی است همچنین معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به صورت تصادفی در سطح عرضه نظارت ها را انجام میدهد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه درباره تشخیص نوع گوشت مورد استفاده در سوسیس و کالباس گفت: تکنولوژی که نشان دهد در این مواد غذایی از ضایعات گوشت و مرغ یا سنگدان استفاده شده باشد وجود دارد و در صورت اثبات باطل کردن پروانه، تعطیلی کارخانه و جریمه های نقدی برای متخلفین درنظر گرفته شده است.