رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو
درباره فروش چلوکباب های ارزان قیمت توضیح داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه
خبرنگاران جوان، «محمد
حسین عزیزی» رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره
فروش غذاهای خیلی ارزان مثل چلوکباب اظهار کرد: وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند
چلو کباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان است و
این احتمال وجود دارد که برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند.
او ادامه داد: البته ابن احتمال هم وجود دارد که برای تهیه
کباب مقدار خیلی کمی گوشت استفاده شده باشد و بیشتر کباب را سویا یا سنگدان
مرغ تشکیل بدهد.
رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و
دارو افزود: مصرف سویا و سنگدان مرغ مشکلی برای سلامت افراد مشکلی ایجاد نمی
کند ولی از نظر محتوایی مواد غیر گوشتی محسوب می شود است و مشکلی از نظر سلامتی
برای افراد ندارد.
عزیزی گفت: در کباب های ارزان قیمت، سنگدان های
مرغ معمولا از کشتارگاه های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویا چرخ کرده
مخلوط می شود و به همین دلیل غذای داده شده به دست مشتری ارزان تر از سایر اماکن
تهیه و طبخ غذاست .
رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو
یاد آوری کرد: مردم با مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را با سامانه 190 وزارت بهداشت
در میان بگذارند تا در سریع ترین زمان مسائل مختلف پیگیری و ترتیب اثر داده شود.