کارگاه آموزشی «اصول بهداشت و بازرسی گوشت پس از کشتار»
مدرس: دکتر حسن اختیارزاده
زمان: پنجشنبه 26 دی ماه ساعت 8:30 صبح
مکان: سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان البرز
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32772515 دفتر نظام دامپزشکی استان البرز تماس حاصل فرمایید.
این کارگاهها چه فایده ای دارد وقتی مستقیما از صاحب کشتارگاه پول دریافت می کنیم.تورو خدا به دادمان برسید
ممنون که بلاخره بجز دام کوچک به بهداشت مواد غذایی هم توجه کردید
کلاس haccp هم بزارید واقعا لازمه