دادستان تبریز خواستار درج قیمت گوشت در شناسنامه آن شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «بابک محبوب علیلو» در جلسهای که با مدیرعامل سازمان کشتارگاه تبریز داشت، ضمن تقدیر از عملکرد این سازمان اظهار داشت: برای شفاف سازی و حمایت از مصرف کننده شایسته است همراه شناسنامه گوشتهای استحصالی قیمت آن نیز درج شود.
وی افزود: طرح شناسنامه دار کردن گوشتهای استحصالی طرحی ارزشمند بود که عملی شدن آن موجب اطمینان خاطر شهروندان ز خرید با اطمینان خاطر شد.
علیلو تصریح کرد: در ادامه تکمیل این طرح ارزشمند میشود با درج قیمت گوشت در همان شناسنامه و با هماهنگی سازمان صنعت و معدن و تجارت و همکاری اتحادیه قصابان گامی در خدماترسانی به شهروندان تبریزی برداشت.
دادستان تبریز اضافه کرد: دادستانی تبریز آمادگی خود را در جهت مرتفع سازی و نظارت بر فروش گوشت در سطح شهر اعلام میکند و همچنین با هر اقدامی که در راستای صیانت از حقوق عامه، حمایت از رونق تولید و تکریم شهروندان باشد حمایت کرده و همکاریهای لازم را انجام دهد.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز با اعلام آمادگی برای درج قیمت گوشت در شناسنامه گوشتهای استحصالی اظهار امیدواری کرد که اقدامات شایستهای در این خصوص انجام گیرد.
کریم قدرتی با اشاره به راهاندازی خط بستهبندی گوشت در کشتارگاه تبریز تصریح کرد: درج قیمت هم میتواند در گوشتهای بستهبندی باشد و هم به شکل لاشهای صورت پذیرد.
در این جلسه دو طرف بر گسترش همکاریهای لازم در جهت خدماترسانی بر شهروندان تبریزی تاکید کردند.