رئیس آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از تدوین اولین اطلس گرده شناسی عسل در راستای تقلبات عسل، اصالت سنجی و قیمت گذاری واقعی خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، «دکتر محمد حق شناس» رئیس آزمایشگاه مرکزی این اداره کل در تشریح این خبر گفت: با پیشنهاد کارشناسان بخش آنالیز شیمیایی مواد غذایی این آزمایشگاه طرح تدوین اولین اطلس گرده شناسی عسل آغاز شد .
دکتر حق شناس افزود: با اجرای این طرح می توان منشا گیاهی و توپوگرافی واقعی عسل را به منظور اصالت سنجی و تشخیص تقلبات عسل مورد بررسی قرار داد و ضمن جلوگیری از بسیاری از تقلبات، شرایطی را فراهم کرد تا قیمت گذاری واقعی عسل امکان پذیر گردد.