رئیس اتحادیه رستورانداران تهران با رد شایعه منتشر شده پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب گفت: وجود گوشت قورباغه در کباب، کذب محض است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «علیاصغر میرابراهیمی» در خصوص صحت یا تکذیب وجود گوشت قورباغه در کباب اظهار کرد: وجود گوشت قورباغه در کباب تکذیب میشود و همچنین این شایعه از اساس کذب محض است.
رئیس اتحادیه رستورانداران تهران، ادامه داد: مشخص نیست چرا چنین شایعاتی در فضای مجازی به وجود میآید. انتشار این شایعات سبب میشود که تنشهایی در بین افراد شکل بگیرد.
گفتنی است، از صبح امروز به دنبال انتشار ویدئویی در شبکههای اجتماعی با عنوان بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت از شایعه تا واقعیت به روایت «دکتر بهادر حاجی محمدی» بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، در فضای مجازی بحثی پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب داغ شد.