با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی از یک واحد بسته بندی بهداشتی فرآوردههای دامی در شهرک صنعتی کاسپین قزوین بهره برداری شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، در چهارمین روز از دهه مبارک فجر در مراسمی با حضور «عباس کشاورز» سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، «هدایت الله جمالی پور» استاندار قزوین و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان، یک واحد بسته بندی گوشت و آلایش خوراک دامی افتتاح شد.
این واحد در زمینی به مساحت دو هزار و ۴۸۵ مترمربع و زیربنای سه هزار و ۳۶۰ متر مربع با ۲۱ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و راه اندازی شده است.
با احداث این مجموعه زمینه اشتغال ۴۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۲۰ نفر غیر مستقیم فراهم شده است.
این واحد با ظرفیت اسمی ۳۲۴۰ تن در سال در زمینه بسته بندی انواع گوشت، انواع برگرها و فرآوردهای گوشتی و بسته بندی آلایش دامی جهت خوراک انسان فعالیت میکند.
ظرفیت فاز اول این واحد ۵.۵ تن گوشت قرمز، ۵ تن آلایش خوراک دامی و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت چرخ کرده در یک شیفت کاری است.
این واحد دارای سالنهای پیش فرآوری، قطعه بندی، بسته بندی، سالن بسته بندی ثانویه، سردخانههای نگهداری، تونل انجماد، پیش سرد کن اولیه و ثانویه، انبارهای مواد اولیه و ملزومات بسته بندی، بخش اداری و موتورخانه است.
با افتتاح این واحد زمینه ارتقای بهداشتی و سطح کیفی و تضمین سلامت فرآوردهای خام دامی مهیا میشود.