مطالعات اخیر محققان دانشگاه ریدینگ در انگلیس نشان میدهد تغییر رژیم غذایی دام میتواند منجر به تولید شیری با چربی اشباع کمتر و در نتیجه محصولات لبنی سالمتر شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از سلامانه، مطالعات مختلف تاثیر منفی مواد لبنی پرچرب بر سلامت قلب و عروق را تایید کردهاند.
مطالعات اخیر نشان میدهد با تغییر رژیم غذایی دام میتوان به شیری با درصد چربی اشباع پایینتر دست یافت و به تبع آن محصولات لبنی سالمتری داشت.
ادامه مطالعات نشان میدهد اگر در تغذیه گاو از مکملهای روغن آفتابگردان استفاده شود، شیر حاوی چربیهای غیر اشباع سالم (مانند آنچه در زوغن زیتون موجود است) خواهد بود.
محصولات لبنی به طور طبیعی حاوی چربیهای اشباعی هستند که احتمال بیماریهای قلبی را افزایش میدهند و با این رویکرد میتوان به محصولات سالمتر دست یافت.
بررسی این محصولات در آزمایشگاه نشان میدهد شیری که پس از تغییر در رژیم غذایی گاو حاصل میشود، حاوی تمام مواد مغذی شیر به علاوه چربی سالم است.
نتایج این مطالعه در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
منبع: ساینس دیلی